Vijesti Privreda Obilježen značajan jubilej: Svečano otvoreni nova upravna zgrada i logistički centar “Fructa...

Obilježen značajan jubilej: Svečano otvoreni nova upravna zgrada i logistički centar “Fructa Trade” – FOTO

1

Povodom 25 godina postojanja derventska kompanija “Fructa Trade” danas je svečano otvorila novi logistički centar i upravnu zgradu ukupne površine od oko 12.000 kvadrata u Industrijskoj zoni.

Danas je značajan dan za naše preduzeće jer smo na ovaj način željeli da obezbijedimo što bolje uslove rada našim zaposlenicima, kao i da pružimo bolju uslugu u našim marketima, naglasio je vlasnik preduzeća Dušan Reljić.

Za sve ovo nisam zaslužan samo ja, već i moji saradnici koji su dali svoj doprinos. Danas imamo više od 1.200 zaposlenih, ovdje ćemo zaposliti novih 50 radnika, sa željom da širimo poslovanje i povećavamo broj radnika u našim, za sada, 41 “Kort marketu”, istakao je Reljić ovom prilikom.

Juče smo imali zadovoljstvo da otvorimo novi objekat jedne njemačke kompanije, a već danas da prisustvujemo svečanosti jednog našeg preduzeća, rekao je načelnik opštine Milorad Simić.

Ovo je najveća derventska kompanija sa domaćim kapitalom i danas obilježavamo njen još jedan uspjeh. I ovo preduzeće daje svoj doprinos pozitivnim trendovima derventske privrede, rekao je Simić.

Novi logistički centar prostire se na 10.000 kvadrata, dok je nova upravna zgrada veličine oko 1.800 kvadratnih metara.

Svečanosti su prisustvovali, pored brojnih poslovnih saradnika i gostiju, i opštinsko rukovodstvo predvođeno načelnikom opštine Miloradom Simićem, kao i gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović i načelnik Broda Ilija Jovičić.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Sve je to lijepo, jos da su sve platili bilo bi jos ljepse. Ostali su duzni svima koji su radili pocevsi od projektanta do svih izvodjaca.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here