Vijesti Politika Obiman dnevni red 31. sjednice Skupštine opštine Derventa

Obiman dnevni red 31. sjednice Skupštine opštine Derventa

0

Trideset prva sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se u četvrtak, 26. septembra, a na dnevnom redu naći će se 31 tačaka dnevnog reda.

Nakon „Aktuelnog časa“, Skupština opštine Derventa razmatraće Prijedlog odluke o donošenju Plana zaštite od požara za period 2019.-2024. godine, Prijedlog odluke o usvajanju Akcionog plana za implementaciju preporuka po Izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o provedenoj finansijskoj reviziji opštine Derventa za 2018. godinu, te Prijedlog Plana o izmjenama Plana korišćenja sredstava za tehničko opremanje, izgradnju objekata i čuvanje vatrogasne opreme koje koristi Teritorijalna vatrogasna jedinica opštine Derventa u toku 2019. godine.

Pred odbornicima će se naći i nekoliko tačaka o prodaji nekretnina i to Prijedlog odluke o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Derventa upisanih u KO Derventa 2, u obuhvatu RP „POTOČANI, putem usmenog javnog nadmetanja (licitacije), Prijedlog odluke o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Derventa upisanih u KO Polje, putem usmenog javnog nadmetanja (licitacije), Prijedlog odluke o prodaji neposrednom pogodbom neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine Derventa, a radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice Ćup (Todor) Davoru iz Dervente i Prijedlog odluke o prodaji neposrednom pogodbom neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine Derventa, a radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice Mišić (Radovan) Zoranu iz Dervente.

Na 31. sjednici će se razmatrati Izvještaj o izvršenju Budžeta opštine Derventa za period 01.01.-30.06.2019. godine, Izvještaj o radu Javne predškolske ustanove „Trol“ Derventa za radnu 2018/2019. Godinu, Godišnji Program rada Javne predškolske ustanove „Trol“ Derventa za radnu 2019/2020. godinu, kao i Informacije o radu i poslovanju javnih ustanova čiji je osnivač opština Derventa za period januar-juni 2019. godine, te Informacije o radu i stanju osnovnog obrazovanja u četiri osnovne škole na području opštine i Informacije o radu i stanju srednjeg obrazovanja u dvije srednje škole.

Odbornici Skupštine opštine na 31. sjednici razmatraće nekoliko rješenja iz kadrovske oblasti i to Prijedlog rješenja o razrješenju načelnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove, Prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove, Izvještaj Komisije za izbor o sprovedenom postupku po Javnom konkursu sa prijedlogom za imenovanje direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Prijedlog rješenja o razrješenju vršioca dužnosti direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Derventa i Prijedlog rješenja o imenovanju direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here