Vijesti Sport Objavljen javni poziv za predlaganje kandidata za sportiste godine naše opštine

Objavljen javni poziv za predlaganje kandidata za sportiste godine naše opštine

0
1678_981709195208222_3901701397859320425_n
Sa dodjele nagrada za najbolje sportiste 2015. godine

I ove godine, u organizaciji JU “Derventski list i Radio Derventa”, biraće se najbolji sportisti godine naše opštine. Tim povodom upućen je javni poziv za predlaganje kandidata za izbor najboljeg sportiste (muška i ženska konkurencija), najboljeg sportskog kolektiva i najperspektivnijeg sportiste na području opštine Derventa za 2016. godinu.

Laureati će se birati u kategorijama:
1. Najbolji sportista – muška konkurencija
2. Najbolji sportista – ženska konkurencija
3. Najbolji takmičarski rezultat
4. Najbolji sportski kolektiv
5. Najperspektivniji sportista

Pravo predlaganja imaju sva pravna lica (sportski klubovi, ustanove, organizacije i udruženja građana, mjesne zajednice, preduzeća…). U kategoriji za najperspektivnijeg sportistu gornja starosna granica je navršenih 16 godina (rođeni 1.1.2001. godine i mlađi), dok u kategoriji za najboljeg sportistu nema starosnih ograničenja.

Predlagač je dužan da prijedlog dostavi i obrazloži na propisanom obrascu (koji se preuzima u redakciji „Derventskog lista“) i dostavi dokaze o ostvarenim rezultatima na zvaničnim takmičenjima (fotokopije biltena, broj učesnika po disciplinama, zapisnici sa takmičenja i sl.). Rezultati ostvareni na nezvaničnim takmičenjima neće se uzimati u obzir.

Prijave se predaju u redakciju „Derventskog lista“. Rok za prijavu kandidata je ponedjeljak 12. decembar 2016. godine do 12:00 časova.

Rangiranje kandidata biće obavljeno na osnovu posebnog Pravilnika.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here