Vijesti Društvo Objekat B u finalnoj fazi izgradnje: Stambeni kompleks “Stara štamparija” dobija obrise...

Objekat B u finalnoj fazi izgradnje: Stambeni kompleks “Stara štamparija” dobija obrise – FOTO/VIDEO

0
DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Stambeni kompleks „Stara stamparija“ nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, a opet povučena u mirno stambeno naselje Dželinjak, na samom ulazu u naselje, a dvije minute hoda od strogog centra grada.

Lokacija sama po sebi je preduslov dobrog i kvalitetnog zivota, omogućava blizinu svih najbitnijih lokacija grada, a opet i uživanje i mirnoću stanovanja bez buke automobila i gradske žurbe.

Investitori su obezbjedili da lokacija ima dovoljnu širinu oko objekata kako bi sami stanovnici u stanovima imali prostor za parkiranje automobila, šetanje, igralište za mališane i prostor za odmor na otvorenom. Sve ovo se nalazi u planu vanjskog uređenja Stambenog kompleksa ”Stara štamparija”. Ulica koja prolazi kroz kompleks svojom morfologijom obezbeđuje usporedno kretanje vozila i smanjuje uticaj i na pješake i stanovnike, te izlazi na plansku saobraćajnicu u naselju predviđenu uz Derventski potok.

Investitori su u fazi finalizacije izgradnje objekta B koji ima 18 stanova, a od kojih je ostalo slobodno još 8 stanova. Objekat A je tek u fazi izgradnje prizemlja, gdje je suteren već izgradjen i dobio je svoje obrise i formirao svoju poziciju na lokaciji. Ovaj objekat ima 25 planiranih stanova, od čega je u slobodnoj prodaji ostalo jos 17. Objekti su spratnosti Su+Pk+3+Pe (suteren, prizemlje, tri sprata i povučena etaža), a svaki objekat posjeduje lift.

Sve zgrade su građene novom tehnikom gradnje, ugradnjom novih savremenih materijala i garantuju visok nivo energetske efikasnosti kao i udobnost zivljenja. Zgrade posjeduju dovoljan broj parking mjesta, od čega jedan broj parking mjesta u garažama je na prodaju, a drugi broj je na otvorenom, dio planiran da se nadkrije nadstrešnicama, a manji broj na otvorenom.

Pored navedenog sadržaja zgrade će da obezbjede stanarima prostorije u suterenu za ekonomske namjene (vešeraja, kotlovnice i slično) kako bi komfor svog suživota u zajednici pojednostavili.

Objekat A, koji se nalazi uz glavnu Ulicu Đenerala Draže, imaće poslovni prostor koji je predviđen za market koji bi mogao da opslužuje kompletan kompleks, kao i samo naselje. Investitori su prilikom izmjene regulacionog plana na ovoj lokaciji dobili mogućnost izgradnje i trećeg C objekta na zapadnoj strani lokaliteta.

Sve najnovije informacije i kontakte djelimo preko FB stranice Promo lux, Instagrama, OLX-a i internet prezentacije Promolux.ba.

Dostupni smo i za sva pitanja i dogovore preko kontakt za više informacija je preko maila [email protected] i kontkat 066999073 ili 066976293.

Derventa Cafe – Reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here