Vijesti Kultura i obrazovanje Očekuju ih školske klupe: Predškolci se priredbom oprostili od vrtića – FOTO

Očekuju ih školske klupe: Predškolci se priredbom oprostili od vrtića – FOTO

0

Kraj svoj predškolskog obrazovanja nastupima u Centru za kulturu obilježilo je pedeset mališana vrtića „Trol“, derventskih najmlađih i najsimpatičnijih maturanata.

Veče pjesme i dječije graje počelo je valcerom kojeg su odigrale kćerke sa svojim očevima, a potom su uslijedile muzičke i plesne tačke i drugi nastupi koje su mališani pripremili sa svojim tetama.

Naša ustanova ima ukupno 220 polaznika, a njih 50 večeras završava jedan srećni i bezbrižni period djetinjstva. Imamo velike planove u našoj ustanovi, kako uvođenje novih programa pored školice sporta, engleskog jezika i plesa, a posebno mi je drago jer krećemo u proširenje kapaciteta koji će od narednog proljeća obuhvatiti još 120 mališana, naglasila je direktorica ustanove Gordana Simić.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here