Vijesti Magazin Od maski do dezinfekcionih tunela: “Hygia” d.o.o. nudi specijalizovane antiepidemijske proizvode i...

Od maski do dezinfekcionih tunela: “Hygia” d.o.o. nudi specijalizovane antiepidemijske proizvode i opremu – FOTO/VIDEO

0

Preduzeće „Hygia“ DOO iz Banjaluke predstavilo je ponudu različitih vrsta dezinfekcijskih proizvoda prvenstveno namijenjenih ispunjavanju epidemijskih mjera za privredne, ali i druge pravne subjekte i fizička lica.

U ponudi se nalaze više vrsta maski i zaštitne opreme poput troslojne higijenske maske sa podesivom gumom „Premium“ i dvoslojnih 100% pamučni perivih maski na kojima postoji mogućnosti izrade logotipa po želji.

Tu su i dječije dvoslojne pamučne maske, jednokratne „Retex“ maske na komad, te jednokrata zaštitna odijela (tip 5 certifikat) i jednokratni mantili. Takođe, zainteresovani mogu naručiti nazuvke za noge u pakovanjima od 1000 komada, te viziri.

U ponudi ovog preduzeća nalaze se i dezinfekcijska sredstva poput praškastog stoprocentnog hlora, te koncetrat za dezinfekciju podova i ostalih površina.

Pored kartonskih setova, „Hygia“ privrednim subjektima nudi i dezinfekcione podmetače za obuću, kadu za dezinfekciju nogu (od “inoksa” 1080mmx800mm, za oborenim ivicama), „pleksiglas“ barijere za stolove ( svih vrsta i veličina, mogućnost izrade po narudžbi), pa čak i dezinfikacioni automatski tunele.

Preduzeće vrši besplatnu dostavu na ličnu adresu lično ili u roku 24 časa putem pošte.

Sve dodatne ingormacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 065022229 (Viber, WhatsApp), te profila na društvenoj mreži Facebook i Instagram.

Dezinfikacioni podmetač od lima, za obuću 960×460

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here