Vijesti Sport Od naredne sezone u kalendaru Prvenstva BiH: Održana prva moto-kros trka u...

Od naredne sezone u kalendaru Prvenstva BiH: Održana prva moto-kros trka u Derventi – FOTO/VIDEO

0

Na novootvorenom Moto-kros izletištu Derventa danas je vožena Pozivna trka za Prvenstvo BiH u ovoj moto disciplini na kojoj su nastupila 24 takmičara u šest kategorija.

Izgradnja moto-kros staza u Derventi, kao i današnji događaj, u najvećoj mjeri zasluga je organizatora i idejnog tvorca Miroslava Milojevića Mirona.

Zadovoljni smo kako je sve izgledalo, kao i brojem takmičara i posjetilaca, a drago mi je što je sve proteklo bez većih problema. Već sada možemo reći da se naš trud isplatio, da smo ispunili sve uslove da se na ovoj stazi naredne sezone vozi takmičarska trka za Prvenstvo BiH. Zahvaljujem se svim takmičarima i gledaocima, kao i sponzorima bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće, naglasio je predsjednik Moto kluba Miron.

Inače, pobjednik najjače klase MX1 je Damnjan Damnjanović iz Moto kluba „Motoland“, iza kojeg su se plasirali Igor Knežević (MK „Maršal“) i Matej Stanić („AMK Kreševo“). Inače, jedan od favorita i prvak BiH Dario Čerkez (MCK „Vitez“) zbog pada nije završio trku.

U klasi MX2 brži od ostalih bio je Damnjanovićev klupski kolega Đorđe Čolović, dok je drugo mjesto osvojio David Vidović (MCK „Vitez“), a treće Teo Vidak (ECK Team „Travnik“).

Zanimljivo je bilo i u klasi MX Hobi u kojoj je slavio Mario Kojić (MK „Miron“), drugo mjesto pripalo je Srđanu Babiću (MK „Maršal“), a treće Zoranu Vidoviću (MK „Miron“).

U klasi MX Veteran Stevo Babić (AMK „Kreševo“) bio je brži od Darka Todorića (MK „Miron“), a u klasi MX Turist Momčilo Malešević od Siniše Pazurevića (MK „Miron“), dok je u MX85 nastupio samo mladi Ivano Vidak.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here