Vijesti Društvo Od Nove godine 4 novorođenčeta

Od Nove godine 4 novorođenčeta

0

Prva beba ove godine u Derventi rođena je 1.1. u 11 časova i 15 minuta. Novorođenče, djevojčica, je bilo teško 3 kg i 50 grama, a dugačko 52 cm. Presrećna majka Dragana, inače rođena 1982. godine kaže da joj je ovo drugi porod i da već ima jednu djevojčicu.

foto: ilustracija
foto: ilustracija

Do danas su rođene ukupno 4 bebe, 3 djevojčice i 1 dječak.

Direktor i doktor ginekolog porodilišta u Derventi, Mirko Šaran, izrazio je zadovoljstvo zbog ovakvog početka godine i zahvalio se načelniku Simiću koji je darivao prvorođenu bebu, ali i ostale 3 koje su do danas rođene.

Šaran je između ostaloga rekao da je ova godina krenula dobro, produktivno, jer su već bila četiri poroda. Takođe, svim ljudima je poželio srećne praznike, a porodice pozvao da razmišljaju o većem broju djece, jer su djeca naše bogatstvo i budućnost.

„Imao sam zadovoljstvo da buketom cvijeća i čestitkama, poželim majkama sve najbolje i želio bih da se ovaj trend porođaja nastavi, samim tim i Derventa će biti bogatija i srećnija“ – rekao je načelnik Simić.

TV Kanal 3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here