Vijesti Društvo “Od srca srcu”: Velika rođendanska žurka za Emu Karanović

“Od srca srcu”: Velika rođendanska žurka za Emu Karanović

0

Peti rođendan „leptirica“ Ema Karanović će zasigurno dugo pamtiti, jer su na zabavu pozvani svi!

ema

Naime, tako su odlučili učenici i nastavnici Centra „Budućnost“ koji su za Emu i njene male drugare spremili dosta pjesme i igre. Kako „svašta umeju, svašta znaju, ali ponešto ne mogu sami“ u pomoć su pozvali i drugare iz vrtića „Trol“, kluba za djecu „Bambi“, škola „Nikola Tesla“ i „19. april“, kao i njihove vaspitače i učitelje. A svi oni pjevaće najpoznatije dječije pjesmice uz muzičku pratnju Milijane, Mirka, Miloša, Mladena i Violete.

Mala Ema, kao i svi klinci i klinceze naše opštine, želi da se igra, druži, smije i mašta, ali je to zbog njene genetske bolesti kože često otežano. Zbog toga su njeni drugari odlučili da to sve nadoknadi velikom rođendanskom žurkom, na kojoj će mnogi moći da upoznaju Emu i biti joj veliki drugari i podrška ubuduće.

Zato, dragi roditelji, bake, deke, tetke, ujaci, stričevi, starije seke i bate, povedite svoje najmlađe da se zajedno druže, smiju, pjevaju, plešu i igraju! Ukrasite ih cvjetićima, buba-marama, leptirićima, pčelicama i osmjesima!

To su jedine ulaznice koje su vam potrebne za ovu zabavu, kažu organizatori!

Najveća rođendanska žurka održaće se narednog utorka (23. februar) u Centru za kulturu od 18 časova.

B. N. – Derventa Cafe

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here