Vijesti Najave i obavještenja Od večeras na snazi policijski čas

Od večeras na snazi policijski čas

0

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je da se od večeras od 20 sati do pet ujutro uvodi zabrana kretanja za sve građane Republike Srpske.

Svakodnevno analaiziramo i preporučujemo mjere. Od večeras od 20 časova do pet ujutru zabrana kretanja na cijelom području Republike Srpske. Uz pomoć MUP-a Srpske sprovešćemo ovu mjeru na pravi način, kaže Dodik.

Podvlači da nema izlazaka iz kuća i stanova, da nema privatnih zabava.

Ko ne bude ovo poštovao biće kažnjen, a minimalna kazna je 500 maraka, istakao je Dodik.

>> Ko može napolje za vrijem policijskog časa?

Druga preporuka, ističe on jeste da stariji od 65 godina ne izlaze iz kuće.

Situacija je veoma ozbiljna. Nećemo dopustiti da nekoliko desetina neodgovornih građana, ugrozi veliku većinu koja se pridržava svih naredbi. Mi smo prvi ovdje počeli da uvodimo mjere, ali to ne znači da smo se još odbranili. Preduprijedili smo mnoge stvari, rekao je Dodik.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here