Vijesti Sport Odbojkašice započinju proljećni dio sezone: Nova lica na terenu i u upravi

Odbojkašice započinju proljećni dio sezone: Nova lica na terenu i u upravi

0

Nakon tronedeljnih priprema za proljećni dio prvenstva u Prvoj odbojkaškoj ligi Republike Srpske igračice Dervente trebalo bi da ovog vikenda gostuju u Foči kod ekipe Maglića u okviru 13. kola.

U odnosu na jesenji dio, tokom kojeg ekipa Dervente nije blistala, angažovana je Sara Vučković iz Brčkog, a konkurenciju će pojačati i Sanja Marić, koja se vratila iz Njemačke.

Tokom pripremnog perioda Dervenćanke su odigrale tri kontrolne utakmice, a protivnici su bile ekipe Modriče, Crvene zvijezde i Inove. Protiv Modriče i Crvene Zvijezde (Obudovac) odigrana su po četiri seta, a rezultat je bio 2:2, dok su igračice Inove bile bolje i pobijedile rezultatom 3:1 u Derventi.

Novo rukovodstvo
Umjesto Tripe Ninčića, novi predsjednik Skupštine je Zoran Milojević, a izabran je i novi Upravni odbor, koji čine četiri dosadašnja i jedan novi član. Dogovoreno je da se tokom sljedećih šezdeset dana Upravni odbor, koji bi trebao da dužnost obavlja do kraja sezone, popuni sa još dva člana, te da se izabere novi predsjednik, do kada će tu dužnost obavljati dosadašnji predsjednik Đorđo Tutnjević.

Derventa Cafe/Derventski list

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here