Vijesti Politika Odgođena 11. sjednica Skupštine grada Derventa

Odgođena 11. sjednica Skupštine grada Derventa

0

Jedanaesta sjednica Skupštine grada Derventa biće održana u terminu koji će Kolegijum naknadno odrediti.

Naime, zbog zatraženog odsustva odbornika Bojana Zemunovića (SP), Milenka Puljanovića (SNSD) i Drage Simića (DNS) sjednici je prisustvovalo 26 odbornika, a kako dnevni red nije usvojen zbog nedostatka većine, sjednica je odgođena.

Kao društveno odgovorna partija saopštavamo javnosti da odbornik Socijalističke partije u Skupštini grada Deventa Bojan Zemunović danas nije u mogućnosti prisustvovati sjednici zbog zdravstvenih razloga i po nalogu ljekara. Poštujući njegovu privatnost, dijelimo ovu informaciju kako bi smo jasno istakli zbog čega je odsutan i spriječili dalje zloupotrebe, ne želeći da bilo koga dovedemo u neprijatnu situaciju, a najmanje da se ona iskoristi u dnevnopolitičke svrhe, saopštili su iz Socijalističke partije.

Prije prekida predsjednik Skupštine Mirko Zemunović odbornicima je saopštio da novu skupštinsku većinu čine odbornici stranaka SNSD, SP, US, SPS, NDP i HDZ.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here