Vijesti Sport Odlična priprema za nove izazove: Karatisti Dervente među najuspješnijim ekipama turnira u...

Odlična priprema za nove izazove: Karatisti Dervente među najuspješnijim ekipama turnira u Zenici

0

Na Otvoreni kupu u Zenici, oržanom prošle nedjelje u organizaciji karate kluba “Rei Zenica”, učestvovalo je 13 klubova sa oko 350 takmičara iz Albanije, Federacije BiH, Republike Srpske, Makedonije, Njemačke i Austrije, nastupili su i takmičati Karate kluba “Derventa”.

Zahvaljujući odličnim rezulatima Dervenćani su zauzeli treće mjesto u generalnom plasmanu.

Karate klub Derventa dobio je posebnu čestitku i pehar za ostvarni uspjeh i displinu u izvođenju kata od strane vrhovnog sudije Evera Čakićija karate majstora crni pojas 8. dan, koji je ujedno i tehnički direkor WTKF u Njemačkoj, saopšteno je iz derventskog kluba.

Ovaj turnir je bio odlična provjera za prestojeće Regionalno prvenstvo koje će biti održano u Banjaluci krajem marta i Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Šidu početkom aprila.

Kate pojedinačno:
Zlato – Vujičić Anđela, Topalović Slaven, Đekić Mihajlo, Ratkovac Marko, Vinčić Darijo, Bojanić Nikolina i Mihalović Vladimir
Srebro – Đujić Katarina, Martić Marija, Vidić Nemanja, Đukić Pavle, Đujić Miloš, Stevanović Anrea i Vidić Nemanja
Bronza – Grube Selina, Nikolić Lana, Đujić Miloš, Dukić Dejan, Ninković Simona, Dobrić Tamara, Boltar Aleksandar, Preradović Luka, Nikolić Sergej, Merdžanovi Lejla, Petrovski Aleksandar, Nikolić Tamara

Borbe pojedinačno:
Zlato – Đekić Mihajlo
Srebro – Brković Drago, Ikić Jovana i Ilić Jelena
Bronza – Ikić Jelena

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code