Vijesti Privreda Odobrene količine regresiranog goriva za još 12 poljoprivrednika

Odobrene količine regresiranog goriva za još 12 poljoprivrednika

0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je konačan obračun odobrenog regresiranog dizel goriva za poljoprivredne proizvođače registrovane na području grada Derventa.

Na spisku se nalaze objedinjena imena dosadašnjih odobrenih, novoodobrenih i poljoprivrednika kojima su odobrene razlike.

Odobreno je regresirano gorivo za 12 novih poljoprivrednika i to Pavičić Natašu, Čolić Jelenu, Kebić Irfana, Drobilović Petara, Nović Tomu, Stanković Petara, Dejanović Ostoju, Evđenić Nedeljka, Zubak Juru, Bojanović Nikolu, Marić Nikolu, te “Ribarstvo Marjanović gold”.

Razlike su odobrene za 15 poljoprivrednih proizvođača i to Lazarević Daku, Nović Vladimira, Rikanović Mikija, “Eurogradnju Novaković”, Kolobarić Šimu, Sumbić Džemala, “Eko bosansku Posavinu, Panzalović Slavka, “Poljoprivrednik” d.o.o, Grozdanović Zdravka, Savić Bojana, Tadić Gorana, Mitrović Stanka, Radonjić Novicu i Danilović Tanju,

Njima su već pripremljena rješenja i ista se nalaze na šalteru 7 u zgradi Gradske uprave, a sve informacije mogu dobiti u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti na broj 053 315 162, navode iz nadležnog Odjeljenja.

Spiskove podsticanih poljoprivrednika možete pronaći OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here