Vijesti Sport Održan memorijalni turnir u fudbalu

Održan memorijalni turnir u fudbalu

0

U Pojezni je na Veliki petak održan šesti memorijalni turnir u malom fudbalu ”Slobodan Pećić Kilje”. Tako je bilo i ove godine, pa je F.K. ”4.jul” ugostio više od 100 mališana iz Osinje, Stanara i Pojezne.

Odrzan memorijalni turnir u fudbalu 1

Prije početka turnira mališani su posjetli mjesno groblje i položili cvijeće u znak sjećanja na Slobodana Pećića Kilju, jednog od najboljih fudbalera ovog kluba, koji je preminuo prije šest godina.

Odrzan memorijalni turnir u fudbalu 2

Turnir su otvorili veterani i sadašnji prvotimci F.K. “4.jul”. Veterani su se dobro borili i izborili povoljan neriješen rezultat.

Odrzan memorijalni turnir u fudbalu 3

– Ovaj turnir je takmičarskog karaktera i za osvojena prva tri mjesra dodjeljujemo nagrade ali od svega toga najvažnije je učešće velikog broja mališana iz više mjesta, koji vole ovu igru, rekao je trener F.K. ”4.juli” Milorad Radić. Turnir je pratio veći broj gledalaca, koji su uživali u fudbalskim vještinama malih poletaraca i budućih fudbalera.

Savko Pećić Pesa

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here