Vijesti Sport Održan turnir u malom fudbalu

Održan turnir u malom fudbalu

0

U Pojezni na Veliki petak svake godine održava se memorijalni turnir ”Pećić Slobodan Kilje” u malom fudbalu. Tako je bilo i ove godine, pa je F.K. ”4.juli” ugostio više od 150 mališana uzrasta i rođenih od 1997. do 2000. godine i to iz Čečave, Osinje, Kulaša, Stanara i Pojezne.

Prije početka turnira mališani su posjetli mjesno groblje i položili cvijeće u znak sjećanja na Slobodana Pećića Kilju, jednog od najboljih fudbalera ovog kluba.

– Ovaj turnir je takmičarskog karaktera i za osvojena prva tri mjesta dodjeljujemo nagrade ali od svega najvažnije učešće velikog broja mališana iz više mjesta željnih igre i pokazivanja, rekao je trener F.K. ”4.juli” Milorad Radić.

Turnir je pratio veći broj gledalaca, koji su uživali u fudbalskim vještinama malih poletaraca i budućih fudbalera.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here