Vijesti Društvo Održana konferencija beba

Održana konferencija beba

0

Uz bogat i sadržajan kulturno – zabavni program, koji su pripremili mališani dečijeg obdaništa ”Trol” Derventa, osnovnih škola ”19.april” i ”Nikola Tesla”, u derventskom Centru za kulturu, u organizaciji opštine Derventa i Omladinskog centra ”Derbent” uz podršku Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Vlade RS, održana je Druga konferencija beba koja je okupila više od 50 učesnika.

Odrzana konferencija beba

– Konferencija beba u Derventi je odgođena i nije održana zbog poplava, na Vidovdan kad je planirana, rekao je zamjenik načelnika opštine Igor Žunić i naglasio da se razmišlja o održavanju ”Sedmice djeteta”, gdje bi bila i ova manifestacija uz mnogobrojne dodatne kulturno-zabavne sadržaje, koji bi se održavali sedam dana.

Za najmlađu bebu proglašena je Milica Nović rođena 25. juna ove godine, najstarija beba je Jana Topalović rođena 03.jela 2009. godine. Beba sa najviše braće i sestra je Ajla Markušić rođena 07. maja ove godine, koja ima četiri brata Danijela, Denisa, Omara i Amara.

Nagrade za proglašene bebe uručile su narodni poslanici Vesna Jungić i Vesna Šain, a sve okupljene na početku programa pozdravio je načelnik opštine Milorad Simić.

Simić je rekao da je ovogodišnja konferencija beba obilježena sa povećanim brojem beba, što nas samo može da obraduje i da poželimo svake naredne godine još više beba na radost roditelja i svih nas.

Savko Pećić Pesa

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here