Vijesti Društvo Održan “Gastro fest Derventa 2010”

Održan “Gastro fest Derventa 2010”

0

U organizaciji Turističke organizacije opštine Derventa održan je “Gastro fest Derventa 2010” na kojem su učestvovali izlagači iz Dervente koji su predstavili turističke potencijale.

 Odrzan - Gastro fest Derventa 2010

Manifestacija je organizovana u saradnji sa medijskim projektom Turizam plus i pokroviteljstvom opštine Derventa. Prostor Centra za kulturu bio je u potpunosti ispunjen sadržajima i ponudom koju su pripremili izlagači. Svečano otvaranje manifestacije obavio je načelnik opštine Derventa Milorad Simić koji je rekao da je organizacija u potpunosti uspjela i da je lijepo vidjeti raznovrsnu turističku ponudu na jednom mjestu.

Direktor TO Derventa Grozdan Ružičić je rekao da je cilj predstavljanje turističke ponude koju je Derventa imala i ranije, ali nakon ove prezentacije u mnogome će biti još poznatija.

Zadovoljstvo je izrazio i direktor TO RS Tihomir Ljubojević koji je naglasio da se radi o prvoj manifestaciji ove vrste u Derventi, ali da sa nivoom organizacije uopšte nezaostaje iza sličnih koje su organizovane u susjednim opštinama.

Više u izdanju lista Posavske novosti (19.maja)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here