Vijesti Politika Održan novogodišnji prijem OO SDS Derventa – VIDEO

Održan novogodišnji prijem OO SDS Derventa – VIDEO

0
Foto: SDS Derventa

Novogodišnji prijem za članove, simpatizere i goste danas je organizovao Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Derventa. Bila je ovo prilika da se sumiraju rezultati rada u ovoj godini, ali i postave novi ciljevi.

Predsjednik SDS-a Derventa Branko Katanić izjavio je novinarima da je novogodišnji prijem postao tradicija ove stranke.

– Prošli smo najznačajniji izborni ciklus – unutarstranačke izbore i nastojali da kroz izborne predstavnike na lokalnom i republičkom nivou uzmemo učešća u kreiranju boljeg ambijenta za život svih građana, rekao je Katanić.

On ističe sigurnost da će SDS  i dalje biti “siguran garant”  i “respektabilan faktor” političkog života u Republici Srpskoj i Derventi.

– Težićemo da ostvarimo sve ono što narod i građani traže.  Oni traže bolji život, da se oslobode stege i straha koji je stvorio režim u Republici Srpskoj, dodao je Katanić.

On zaključuje da su ljudi „uplašeni i zbunjeni“ stanjem koji vlada u Republici Srpskoj.

– Kada u čovjeku i narodu ubijete osjećaj za samopouzdanje, za perspektivu na ovim prostorima, to je najteže, to je teže od bilo kakve druge kazne, kaže Katanić.

Prijemu je prisustvovao potpredsjednik i narodni poslanik  SDS-a iz Izborne Jedinice 4 Nade Planinčević, poslanik iz Modriče Stevo Joksimović, predstavnici PDP-a Derventa, i stranačke kolege iz Broda.

TV K3

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here