Vijesti Društvo Održana konferencija o bezbjednosti saobraćaja: Derventi podrška za realizaciju još jednog važnog...

Održana konferencija o bezbjednosti saobraćaja: Derventi podrška za realizaciju još jednog važnog projekta

0

Na sedmoj Međunarodnoj konferenciji o bezbjednosti saobraćaja u lokalnoj zajednici, održanoj 25. i 26. oktobra u Banja Luci, učestvovali su i članovi Savjeta za bezbjednost saobraćaja iz Dervente Siniša Đekić, Slaven Teofilović, Srđan Nović i Aleksandar Đekić.

Usvojeno znanje biće od velike koristi za dalji rad ovog lokalnog tijela, složili su se učesnici.

Treba istaći da je na konferenciji Derventa pohvaljena kao jedna od najboljih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj koja se zalaže za bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, a posebno djece, rekao je ovom prilikom Slaven Teofilović, član savjeta.

Projekti koje je ovo tijelo kandidovaolo do sada prepoznala je i Agencija za bezbjednost saobraćaja RS i u velikoj mjeri ih, uz podršku lokalne zajednice, realizovala.

Zahvaljujući zalaganju predsjednika savjeta Siniše Đekića izdvojena su sredstva za realizaciju još jednog značajnog objekta koji će doprinijeti bezbjednosti saobraćaja – „ležećeg policajca“ kod OŠ „Nikola Tesla“ poput onog kod OŠ „19. april“, kaže Teofilović.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here