Vijesti Kultura i obrazovanje Održano stručno savjetovanje za predškolske vaspitače iz regije

Održano stručno savjetovanje za predškolske vaspitače iz regije

0

Magistar Danica Mojić, prosvjetna savjetnica za predškolsko vaspitanje Republičkog pedagoškog zavoda, danas je u Centru za kulturu održala stručno savjetovanje za vaspitače iz Dervente, Modriče i Šamca.

Ovom prilikom predstavljene su realizovane aktivnosti u predškolskom vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj u prethodnom dvogodišnjem periodu, kao i planirane aktivnosti u tekućoj i narednoj godini.

Takođe, vaspitači iz regije su uoznavati sa Programom za unapređenje partnerstva sa porodico– program odgovornog roditeljstva i Programom psihsocijalne podrške za roditelje djece sa smetnjama u razvoju, te primjeri dobre prakse, saopštili su organizatori.

Derventa je, inače, po prvi put bila domaćin stručnog savjetovanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here