Vijesti Hronika Oduzeta droga i oružje

Oduzeta droga i oružje

4

Službenici Policijske uprave Doboj juče su, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršli istovremeno pretrese na četiri lokacije u Derventi i tom prilikom pronašli oružje i materije koje asociraju na opijate.

Ovom priklikom ukupno je pronađeno i oduzeto 65 sjemenki koje asociraju na sjemenke „Indijske konoplje, više paketića sa biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“, predmete koji služe za konzumiranje opojne droge, automatska puška, oko 360 puščanih metaka različitog kalibra, dva ručna raketna bacača (zolja), 15 ručnih bombi, 12 upaljača (detonatora), PVC kanister u kome se nalazi praškasto zrnasta materija koja asocira na eksploziv ukupne mase od 5, 09 kg, pištoljski okviri i drugi predmeti, saopšteno je iz PU Doboj.

Oduzeta minsko-eksplozivna sredstva su predata službenicima Republičke uprave civilne zaštite – Područno odjeljenje Doboj, a o navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

4 KOMENTARI

  1. Zato što, sve dok dotični nije pravomoćno osuđen i dokazana mu (ili njoj) krivica; de fakto možda da ali de jure nije kriv……. tako funkcionise zakon a nasa radoznalost nema veze s istim ……

  2. Nije istina druže, to tako funkcioniše u svakoj pravnoj državi; ponekad smiju novinari staviti inicijale i to je sve; slažem se da naša država nije ni D od države ali tako zakon funkcioniše 🤷‍♂️

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here