Vijesti Privreda Oglas za posao: Postanite dio tima pekoteke “Manja”

Oglas za posao: Postanite dio tima pekoteke “Manja”

0

manja

Poznati maloprodajni lanac pekoteka “Manja” već godinu dana uspješno posluje u Derventi.

Pozivamo vas da postanete dio tima. Nudimo stabilno radno mjesto, redovna primanja, obuku i mentorstvo. Ukoliko volite rad u uslužnim djelatnostima, ljubazni ste u razgovoru sa ljudima, vrijedni i želite siguran posao, javite se, poručuju iz “Manje”.

Vaš zahtjev za prijem u radni odnos možete poslati putem online forme: www.manja.ba/zaposlenje ili www.krajinaklas.com.

Priča pod imenom “Manja” počela je 1995. godine u Banjaluci kada su prvi put otvorena vrata pekare. U početku je to bila mala zanatska radnja koja je zapošljavala tri radnika. Glas o kvalitetu se brzo širio i “Manja” je rasla. Nije dugo trebalo čekati da postanemo prepoznatljivi kod mušterija. Za kratko vrijeme postali smo neizbježan dio svakodnevnice naših kupaca.

Od 1997. godine preduzeće radi pod imenom “Krajina klas d.o.o.” Danas firma ima preko 450 zaposlenih radnika.

– Profesionalni pekari i poslastičari sa višegodišnjim iskustvom brinu o jedinstvenom kvalitetu proizvoda. Koristimo najmoderniju opremu u proizvodnji, a žitarice i sastojke pažljivo biramo. Preduzeće ide u korak sa vremenom, ali je ostalo vjerno tradicionalnim domaćim receptima i savršenom ukusu. Zadovoljstvo kupaca je uvijek na prvom mjestu, kažu u preduzeću “Krajina klas d.o.o.”.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here