Politika Izbori 2016 OIK: Počela isplata naknada za rad u biračkim odborima

OIK: Počela isplata naknada za rad u biračkim odborima

0

izbori-derventa

Iz Opštinske izborne komisije Derventa obavještavaju predsjednike i članove biračkih odbora, te njihove zamjenike, kao i članove mobilnih timova, da je započela isplata naknada za rad u odborima za provođenje izbora.

Prema tome, predsjednici biračkih odbora na redovnim biračkim mjestima dobiće naknadu od 130 maraka, dok će članovi odbora prihodovati 90 maraka. Njihovi zamjenici, koji su dolazili na prebrojavanje glasova nakon 19 časova, zaradiće 60 maraka, a oni koji su prošli obuku (a nisu učestvovali u izbornom procesu) po 20 maraka. Predsjednici mobilnih timova dobiće 120, a članovi 80 maraka.

Takođe, iz OIK-a poručuju da su upućeni spiskovi imena članova odbora koji su učestvovali u provođenju referenduma prema nadležnoj Republičkoj komisiji, te da se očekuje njihova odluka u vezi sa isplatama naknada za rad u odborima za provođenje referenduma.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here