Vijesti Sport OK “Derventa”: Škola odbojke nastavlja rad pod palicom trofejnog trenera Gorana Hadžića

OK “Derventa”: Škola odbojke nastavlja rad pod palicom trofejnog trenera Gorana Hadžića

0

Nakon ljetne pauze u ponedjeljak (02.09) s radom počinje Škola odbojke O.K. “Derventa”, a treninzi će se održavati u standardnim terminima ponedjeljkom i četvrtkom od 19.15 časova u Sportskoj dvorani.

Iz kluba s posebnim zadovoljstvom ističu da je dogovoren nastavak saradnje s najtrofejnijim bh. trenerom Goranom Hadžićem, koji je tokom kratkog perioda rada prošle polusezone napravio evidentne organizacione i tehničke pozitivne efekte, kao i preduslove za ozbiljniji rad ove sezone.

Uz renomiranog trenera sa djevojčicama će raditi mlade trenerice Jelena Ninković i Marina Rosić, kojima će ovo biti odlična prilika da od potvrđenog stručnjaka iz prve ruke dobiju dio bogatog odbojkaškog znanja, ističu u OK “Derventa”.

Uz napomenu da je odbojka najprikladniji kolektivni sport za ženski pol, pozivaju sve zainteresovane djevojčice da se pridruže i provedu lijepe trenutke uz sport i druženje.

Mjesečna članarina je na prošlogodišnjem nivou u iznosu od 25 KM mjesečno, a polaznice iz iste porodice imaju znatan popust.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here