Vijesti Omladinska banka Derventa raspisala treći poziv za projekte i mikrobiznise mladih

Omladinska banka Derventa raspisala treći poziv za projekte i mikrobiznise mladih

0

Omladinska banka Derventa poziva mlade da pošalju svoje projekte i mikrobiznise do 28. juna do 14 sati u okviru trećeg poziva.

Ako imate od 17 do 35 godina i dobru od društvenog značaja ideju koju želiš da pokreneš i realizuješ, Omladinska banka podržava podržava ideje u iznosu od 500 KM do 1.500 KM. Ukupan fond III poziva za projekte mladih Dervente iznosi 5.463 KM.

Za mlade preduzetnike i preduzetnice od 18 do 35 godina, Omladinska banka je obezbijedila i podršku za registraciju s.p. ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM. Ukupan fond III poziva za mikrobiznise iz Dervente je 4.000 KM.

Više informacija o pozivu za projekte zainteresovani mogu pronaći OVDJE, a informacije o pozivu za mikro biznise OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here