Politika Lokalni izbori 2020 OO DEMOS: Javno-privatnim partnerstvom urediti turističko-rekreativne sadržaje

OO DEMOS: Javno-privatnim partnerstvom urediti turističko-rekreativne sadržaje

0

OO DEMOS Derventa se zalaže za što skoriju primjenu Zakona o javno-privatnom partnerstvu u kojem bi korist imali građani Dervente i cjelokupna društvena zajednica.

Modelom javno-privatnog partnerstva potrebno je dati na upravljanje Gradsku plažu “Patkovača”, koja se trenutno nalazi u lošem stanju.

“Patkovaču” bi trebalo dati na korišćenje od 10 godina zainteresovanim privatnim investitorima koji bi bili dužni da naprave savremeno besplatno kupalište za sve stanovnike Dervente sa pratećim zabavnim, kulturnim i ugostiteljskim sadržajem, saopšteno je iz DEMOS-a.

Na sličan način DEMOS bi riješio i rekonstrukciju “Partizanovog”, kao i rekreativnu trkačku/biciklističku stazu od “Starog mosta” do “Manastira Bišnja” koristeći raniju trasu željezničke pruge.

– Zainteresovani investitori bi upravljali Partizanovim 10 godina uz obavezu da obezbjede besplatno korišćenje za građane Dervente uz prateće sportske i ugostiteljske sadrzaje, kažu u DEMOS-u.

Na taj način opština Derventa se ne bi izlagala dodatnom finansijskom trošku a dobili bi savremene turističko-rekreativne sadržaje.

OO DEMOS – Politički marketing – Lokalni izbori 2020

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here