Vijesti Politika Održana Izborna skupština: Katanić ostaje na čelu OO SDS Derventa – FOTO

Održana Izborna skupština: Katanić ostaje na čelu OO SDS Derventa – FOTO

0

Prošle sedmice održana je Izborna skupština Opštinskog organizacije Srpske demokratske stranke Derventa na kojem je podršku delegata i drugi uzastopni mandat dobio dosadašnji predsjednik Branko Katanić, koji je bio i jedini kandidat.

Pored predsjednika lokalne organizacije, biran je i 31 od ukupno 39 članova Opštinskog odbora, kao i 11 delegata koji će učestvovati na Izbornoj skupštini Srpske demokratske stranke koja će biti održana krajem mjeseca, a na kojoj će se birati predsjednik republičke organizacije.

Novi predsjednik je istakao da u narednom periodu slijedi unapređenje rada svih organa stranke.

Veoma ohrabruje i ulijeva optimizam ulazak u Opštinski odbor značajan broj mladih ljudi koji uz podršku provjerenih i iskusnih dugogodišnjih članova zajednickim radom mogu ostvariti planirane ciljeve, poručio je Katanić.

Inače, Izbornoj skupštini prisustvovao je 71 od 117 delegata.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here