Politika Lokalni izbori 2020 OO SNSD Derventa: Očekujemo sigurnu izbornu pobjedu

OO SNSD Derventa: Očekujemo sigurnu izbornu pobjedu

0

Predsjednik Izbornog štaba OO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa Igor Žunić i kandidat ove stranke za načelnika opštine Milorad Simić održali su sinoć sastanak sa aktivistima i kandidatima za odborničku listu na predstojećim Lokalnim izborima 2020.

Glavne teme sastanka bile su, naravno, predstojeće aktivnosti i pripreme za izbornu kampanju.

Razgovarali smo o narednim koracima u predizbornom periodu i kampanji koja će zbog epidemiološke situacije biti drugačija u odnosu na ostale. Očekujemo sigurnu pobjedu u trci za mjesto načelnika opštine i osvajanje deset odborničkih mandata kako bi smo nastavili sa započetim projektima i razvojem naše opštine, a uskoro, nadamo se i grada, saopšteno je iz SNSD-a.

Podsjećamo, podršku Simićevoj kanidaturi pružilo je 11 političkih subjekata (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here