Politika Lokalni izbori 2020 OO SNSD Derventa: Očekujemo sigurnu izbornu pobjedu

OO SNSD Derventa: Očekujemo sigurnu izbornu pobjedu

0

Predsjednik Izbornog štaba OO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa Igor Žunić i kandidat ove stranke za načelnika opštine Milorad Simić održali su sinoć sastanak sa aktivistima i kandidatima za odborničku listu na predstojećim Lokalnim izborima 2020.

Glavne teme sastanka bile su, naravno, predstojeće aktivnosti i pripreme za izbornu kampanju.

Razgovarali smo o narednim koracima u predizbornom periodu i kampanji koja će zbog epidemiološke situacije biti drugačija u odnosu na ostale. Očekujemo sigurnu pobjedu u trci za mjesto načelnika opštine i osvajanje deset odborničkih mandata kako bi smo nastavili sa započetim projektima i razvojem naše opštine, a uskoro, nadamo se i grada, saopšteno je iz SNSD-a.

Podsjećamo, podršku Simićevoj kanidaturi pružilo je 11 političkih subjekata (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here