Vijesti Politika OO SNSD Derventa učestvovao u internet Konvenciji ove stranke – FOTO

OO SNSD Derventa učestvovao u internet Konvenciji ove stranke – FOTO

0

Na Konvenciji Saveza nezavisnih socijaldemokrata, održanoj u nedjelju putem interneta, učesnicima se, među osam kandidata za gradonačelnike, obratio i kandidat za načelnika opštine Derventa Milorad Simić. Zajedno sa stranačkim rukovodstvom u Banjaluci učesnik Konvencije bio je šef Opštinskog izbornog štaba stranke Igor Žunić, saopšteno je iz derventskog SNSD-a.

Simić je učesnicima Konvencije poručio da je Derventa od opštine porušene u ratu stigla do statusa grada. Iz Dervente se godišne izveze robe u vrijednosti od 335 miliona maraka koje proizvede gotovo 7.000 zaposlenih u našoj opštini, rekao je.

Ne smijemo se zadovoljiti statusom grada već to treba da nam bude podstrek da pored 31 stranog privrednog subjekta dovedemo njih još toliko, da nam se okupljaju mladi ljudi, da kupuju stanove i formiraju porodice, te da mladi školovani ljudi postepeno preuzimaju vlast, što je naša budućnost. Moje iskustovo, zajedno sa mojim mladim timom, sigurno je Derventu dovelo gdje je sada, da imamo najmanju stopu nezaposlenih u BiH i daleko veću stopu zaposlenosti od prosjeka Republike Srpske, poručio je Simić putem video-linka.

Sa Konvencije Saveza nezavisnih socijaldemokrata poslano je nekoliko veoma značajnih poruka, naglasio je Žunić.

Naš izborni slogan „Okupljanje za Srpsku“ simboliše zajedništivo svakog pojedinca za svoju lokalnu zajednicu i samim tim za Republiku Srpsku. Poručili smo da SNSD neće voditi negativnu kampanju na predstojećim lokalnim izborima, nego ćemo se truditi da građanima predstavimo šta smo uradili u protekle četiri godine. Više puta je ponovljeno da ćemo fokus kampanje staviti na običnog čovjeka i njegove probleme, a da ćemo mladim već sada dati priliku, čemu u prilog govori da su 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike mlađi od 40, a više od 400 kandidata za odbornike mlađi od 30 godina. rekao je Žunić.

Konvenciju su putem aplikacije „Zoom“ pratili i članovi OO SNSD Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here