Vijesti Društvo Opremljene učionice za prvačiće

Opremljene učionice za prvačiće

0

Jedan od objekata koji je tokom prošlogodišnjih junskih poplava pretrpio značajna oštećenja je i derventska Osnovna škola “19. april”. Ipak, i pored havarije koju je vodena bujica ostavila iza sebe, u ovoj školi nastava jer počela na vrijeme, ali uz velike probleme.

Opremljene ucionice za prvacice

Oni su bili primjetni posebno u učionicama u kojima su nastavu pratili učenici nižih razreda.

Pred kraj prvog polugodišta dio tih problema je riješen zahvaljujući angažmanu rukovodstva škole, ali i razumijevanju nekolicine preduzetnika i institucija.

Najznačajnija pomoć stigla je od UNESCO-a, koji je u okviru realizacije MDG-F programa za kulturu i razvoj donirao opremu vrijednu 14.500 maraka. Ovim novcem opremljene su dvije učionice za učenike prvih razreda.

Č. V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here