Vijesti Društvo Oprez: Prevaranti skupljaju pare za Emu!

Oprez: Prevaranti skupljaju pare za Emu!

0

Tokom aprila mjeseca objavili smo kratku priču o Emi Karanović, djevojčici iz Dervente, za koju je na Vaskršnji ponedeljak organizovan humanitarni koncert. Koncert je organizovan od strane KUDM “Bosiljak”, a novac je sakupljan za Emino liječenje.

Oprez - Prevaranti skupljaju pare za Emu

Tokom jučerašnjeg dana, u našu redakciju je stigao mail od strane porodice Eme Karanović koji nas obavještavaju i mole za pomoć.

Naime, na području opštine Derventa dva nepoznata lica ili više njih, krenula su u sakupljanje pomoći za Emu po principu obilaska građana od vrata do vrata, uz uvjeravanje građana da imaju odobrenje opštine. U takvo nešto porodica Karanović nije upućena, a u pitanju su prevaranti koji žele da se okoriste na tuđoj muci.

S obzirom da se radi o prevarantima, obavještavamo sve građane da u slučaju da se na njihovim vratima pojave preveranti, da im ne daju nikakve novčane ili druge priloge!

Ovom prilikom molimo sve naše čitaoce i posjetioce sajta da daju svoj mali doprinos kako bi se ova vijest što prije proširila po gradu, tako što će vijest podijeliti na nekoj od društvenih mreža (facebook) ili ispričati svojima komšijama, radnim kolegama i drugima.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here