Politika Opšti izbori 2018 Opšti izbori 2018: Prema nezvaničnim rezultatima kandidati SNSD-a imaju prednost

Opšti izbori 2018: Prema nezvaničnim rezultatima kandidati SNSD-a imaju prednost

0

Zatvorena su sva birališta u Derventi, potvrđeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Prema informacijama OIK-a, svoje biračko pravo iskoristilo je 12.853 Dervenćana, odnosno oko 41,97 odsto naših sugrađana.

Prema prvim nezvaničnim rezultatima, sa svih obrađenih mjesta, u trci za srpskog člana Predsjedništva BiH kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio je nešto više od 6.300, a Saveza za pobjedu Mladen Ivanić nešto manje od 5.100 glasova. Dodikova prednost u Derventi iznosi oko 1.200 glasova.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović, prema prvim nezvaničnim rezultatima sa svih biračkih mjesta, ima prednost od oko 460 glasova ispred kandidata Saveza za pobjedu Vukote Govedarice.

U pomenute brojke nisu uračunati glasovi putem pošte, mobilnih timova i oni na nepotvrđenim listićima.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here