Vijesti Društvo Opština Derventa obradovala gotovo 600 mališana prazničnim paketićima – FOTO/VIDEO

Opština Derventa obradovala gotovo 600 mališana prazničnim paketićima – FOTO/VIDEO

1

I ove godine Opštinska uprava Dervente obradovala je gotovo 600 mališana novogodišnjim paketićima.

Pored djece radnika opštinske uprave, paketiće su dobili članovi Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Sunce”, korisnici dnevnog centra “Budućnost”, mališani vrtića “Trol” i “Bambi”, dok je dio paketića podijelila i Mjesna zajednica Bosanski Lužani te Udruženje Roma.

Nakon što je dio paketića obradovao korisnike “Sunca”, danas je u vrtiću “Trol”, uz “magiju” Fazonka Bobana i puno radosti, graje i smijeha, upriličeno praznično fotografisanje i podjela paketića mališanima ove ustanove.

Oko 280 paketića podijeljeno je u našoj ustanovi, od čega više od 200 mališanima koji pohađaju predškolsko vaspitanje u vrtiću “Trol”. Danas su sa nama i naši gostiji iz opštinske uprave i njima su danas uručeni paketići koje je donirao načelnik opštine Milorad Simić, u ime lokalne zajednice, istakla je direktor ustanove Gordana Simić.

Sutra će paketići biti uručeni i korisnicima dnevnog centra u “Budućnosti”.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Па ђе екипа душебрижника? Хари… Марко!!!!???? Ено га Дјед Мраз у вртићу Трол. Откуд им право да обмањују дјецу?! Што их не пусте да одрасту па да сами повјерују или не повјерују у Дједа Мраза! Или можда он не смета, само смета Свети Никола и попови?!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here