Vijesti Društvo Opštinska organizacija Crvenog krsta Derventa dobila novo rukovodstvo – FOTO

Opštinska organizacija Crvenog krsta Derventa dobila novo rukovodstvo – FOTO

2

Danas je u Centru za kulturu održana konstitutivna i prva redovna sjednica osmog saziva Skupštine Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa na kojoj su izabrana upravljačka tijela ove organizacije. Predsjednica organizacije i u narednom mandatu biće Emilija Pajić, a sekretar Radislav Kujundžić.

Pored pojedinačnih funkcija, izabrani su i potpredsjednici, te članovi Skupštine, Opštinskog i Nadzornog odbora, sačinjeni uglavnom od naših dugogodišnjih volontera, rekao je novi-stari sekretar Radislav Kujundžić.

Crveni krst iz godine u godinu, u kontinuitetu provodi svoje redovne aktivnosti, poput organizovanog davanja krvi, rada sa omladinom, pružanje pomoći socijalno ugroženim i drugim sličnim djelovanjima. Planirani prihodi u ovoj godini su 82.710, od čega je 32.710 vlastitih prihoda, a rashodi 80.710 maraka, otkrio je Kujundžić, izražavajući nadu da će lokalna zajednica i dalje podržavati Crveni krst.

Pored lokalne zajednice, najveći donatori su privrednik Pero Đurić, derventski Dom zdravlja, AD “Komunalac”, “Sanino”, “Minik” i drugi. Srpski humanitarni fond iz Frankfurta, čiji su predsjednici prisustvovali današnjoj skupštini, najavili su podršku oko opremanja kabineta prve pomoći.

Zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić rekao je da Crveni krst ima punu podršku lokalne zajednice, te da se radi o organizaciji koja može biti primjer svima u Republici Srpskoj.

Upravni organi

Za potpredsjednike Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa izabrani su Željko Kainović i Zoran Mišić.

Za članove Opštinskog odbora Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa izabrani su Emilija Pajić, Željko Kainović, Zoran Mišić, Biljana Nenadić, Nada Aleksić, Milica Ratkovac, Maja Petrović, Obrad Simić, Petar Ćorić, Ljubiša Nović i Milenko Zec.

U Nadzorni odbor Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa su: Ljuba Belenzada, Snježana Kovačević i Gordana Latinović.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Zoran Mišić stara lopina. Taj samo njuška đe se okreću pare i eto ga. Nekad SDS a sad lovačko društvo, crveni krst i ko zna šta još. Lopina neviđena.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code