Vijesti Društvo Oružane snage BiH “Danom otvorenih vrata” obilježile 17 godina od osnivanja

Oružane snage BiH “Danom otvorenih vrata” obilježile 17 godina od osnivanja

1

Inžinjerijski bataljon juče je u kasarni “Zdravko Čelar” u Derventi predstavio opremu u okviru Dana otvorenih vrata, a povodom 17 godina Oružanih snaga BiH, piše BL portal.

Komandant Inžinjerijskog bataljona pukovnik Vladimir Bojić rekao je da su oni jedina jedinica u Oružanim snagama i da rade cijelu godinu. Bojić je istakao da je osoblje spremno i obučeno da izvršava sve zadatke na vrijeme i kvalitetno.

Kada ne radimo inžinjerijsko uređenje za vojne i civilne strukture imamo na osam lokacija u BiH organizovanu zimsku službu. Spremni smo na zahtjev lokalnih zajednica, uz razna odobrenja koja su potrebna, da pomognemo, rekao je Bojić novinarima.

U posjeti su danas bili učenici osnovnih i srednjih škola i nastavno osoblje, te građani, a osim vojne tehnike i opreme, dužnostima i djelatnostima, predstavljen je dio opreme i vozila sa kojima raspolažu pripadnici Policijske stanice Derventa i Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice.

Bojić je naveo da će sutra u kasarni biti nastavljeno obilježavanje Dana Oružanih snaga BiH svečanim postrojavanjem jedinica Inžinjerijskog bataljona, koje je zakazano za 10.00 časova.

BL portal

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here