Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ „19. april“: Mladi matematičari pokazali znanje na opštinskom takmičenju

OŠ „19. april“: Mladi matematičari pokazali znanje na opštinskom takmičenju

0

Osnovna škola “19. april” protekle subote bila je domaćin opštinskog takmičenja iz matematike na kojem su svoje znanje pokazali najbolji matematičari naše opštine iz 7, 8. i 9. razreda.

Među učenicima devetih razreda najbolja je bila Una Teofilović iz OŠ „Nikola Tesla“ sa odlična 92 boda, dok je drugo mjesto pripalo Maji Bojanić, takođe učenici iste škole. Treće mjesto zauzeo je Nikolaj Stanić, učenik OŠ „Đorđo Panzalović“ iz Osinje.

Stefan Milojević iz OŠ „Nikola Tesla“ bio je najuspješniji među matematičarima osmih razreda. Drugo mjesto pripalo je Jeleni Planinčević iz OŠ „Đorđo Panzalović“, a treće Borisu Miodaniću iz OŠ „Nikola Tesla“.

Među učenicima sedmih razreda najviše je pokazao Luka Milinković, takođe iz OŠ “Nikola Tesla”. Iza njega su se plasirali Erna Mehmedović iz OŠ “Todor Dokić” i Jelena Radanović iz OŠ “19. april”.

Prvoplasirani učenici nastupiće na regionalnom takmičenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here