Vijesti Društvo OŠ “19. april”: Obilježen Dan škole – VIDEO

OŠ “19. april”: Obilježen Dan škole – VIDEO

0

U prisustvu rukovodstva opštine na čelu sa zamjenikom načelnika Sinišom Jeftićem, sadašnjih i penzionisanih nastavnika, učenika, predstavnika lokalnih institucija i mnogobrojnih gostiju, juće je osnovna škola “19. april” obilježila svoj dan.

oš 19 april dan škole.jpg2

Direktor ove osnovnoškolske ustanove tom prilikom je izjavila da je veoma značajno da se ovaj datum ne zaboravi, da podnesene žrtve nisu bile uzaludne i da zahvaljujući njima danas slobodno šetamo Derventim.

Posebni gosti na proslavi bili su penzionisani nastavnici. Osnovna škola „19.april“ osnovana je 1978. godine kao treća gradska škola, a izgrađena je u akciji “Hiljadu škola u BiH“. Naziv je dobila po danu oslobođenja Dervente u Drugom svjetskom ratu.

Pored centralne škole, koja broji 567 učenika, obuhvata i školu u Agićima, Kostrešu, Miskovcima i Trstencima.

Prilog TV K3:

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here