Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “19. april”: Priredbom i nizom takmičenja učenici i nastavnici se oprostili...

OŠ “19. april”: Priredbom i nizom takmičenja učenici i nastavnici se oprostili od školske godine – FOTO

0

„Danom učeničkih postignuća“, manifestacijom na kojoj su učenici predstavili svoje vještine naučene kroz školske sekcije, kao i nizom pomalo zaboravljenih tradicionalnih takmičenja, danas je u OŠ „19. april“ obilježen posljedni dan školske godine.

Od ranih jutarnjih časova u i oko škole bilo je izuzetno zanimljivo, a u učenici i nastavnici takmičili su se u disciplinama poput povlačenja konopca i skakanja u vreći.

Iza nas je uspješna školska godina u okviru koje smo održali 15. izdanje Festivala humora i dječijeg stvaralaštva, a za Dan škole priredili smo Džački bazar na kojem su učenici predstavili svoje rukotvorine, čijom su prodajom obezbijedili sredstva za nova nastavna sredstva. Od 680 učenika, njih 71 završava osnovnoškolsko obrazovanje, a među njima su se istakla i dva učenika „vukovca“ Maja Glišić i Sara Tatomir, rekla je direktorica škole Elvira Miljić.

Učenica generacije Sara Tatomir istakla je da joj je žao što se rastaje od svojih nastavnika i drugara iz školskih klupa, ali da se raduje novim izazovima.

U najlješem sjećanju ostaće mi druženja sa svojim drugarima, ali i stečeno znanje i životne pouke koje smo usvojili. Svoje školovanje ću nastaviti u gimnaziji, kazala je Tatomirova.

U Agićima su se okupili, na zajedničkom druženju i takmičenju, učenici područnih škola iz Miškovića, Kostreša i Trstenaca.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here