Vijesti Hronika OŠ “19. april” treći put ovog mjeseca na meti vandala

OŠ “19. april” treći put ovog mjeseca na meti vandala

0

Osnovna škola “19. april” treći put se našla na meti vandala, a posljednji put nepoznata osoba ili više njih polupalo je devet prozora.

Noćašnji vandalski čin bio je najveći do sada i šteta koja je učinjena je velika. Rukovodstvo škole je o svemu obavijestilo Policijsku stanicu Derventa i inspektori su napravili uviđaj, te se nadamo da će pronaći počinioce ovog djela, sa opšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Postavlja se pitanje kakva se poruka šalje ovakvim destruktivnim ponašanjem pojedinaca.

U prehodna tri dana nepoznato lice ili više njih rabilo prozorska stakla na obrazovnoj ustanovi u Derventi. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, rečeno je u Policijskoj upravi Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here