Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Đorđo Panzalović”: Prigodnim pogramom obilježili kraj školske godine i istakli uspjehe...

OŠ “Đorđo Panzalović”: Prigodnim pogramom obilježili kraj školske godine i istakli uspjehe – FOTO

0

Manifestacija „Dan učeničkih postignuća“ u OŠ „Đorđo Panzalović“ bila je prilika da se istaknu posebno dobri rezultati učenika koje su ostvarili u školskoj godini na izmaku, kao i da učenici pokažu svoje vještine i talente u programu koji su pripremili sa svojim nastavnicima.

Mnogobrojni gosti imali su priliku da se upoznaju sa najvažnijim dostignućima, ali i da poslušaju horske izvedbe i recitacije, pogledaju dramske komade, kao i nastupe folkloraša i plesača.

Tokom ove školske godine ostvareni su zapaženi rezultati na polju nastavnih i vannastavnih aktivnosti, a uspješno smo prošli spoljašnje vrednovanje kvaliteta rada škole od strane Republičkog pedagoškog zavoda. Centralna i područne škole su priključene na gradski vodovod, a u toku je izrada projektne dokumentacije za “toplu vezu” kojom bi se povezao objekat škole i sportske sale. Nadamo se da će do kraja godine biti završena i građevinska dozvola kako bi u što skorije vrijeme pristupili realizaciji projekta, rezimirao je proteklu godinu direktor škole Željko Stjepanović, dodajući da škola ima 145 učenika zajedno sa područnim ispostavama.

Najboljim učenikom, od 22 maturata, proglašena je Dajana Šogorović, a tokom školske godine ekipa OŠ „Đorđo Panzalović“ bila je pobjednik gradskog takmičenja iz poznavanja pokreta Crvenog krsta, dok je na regionalnom osvojila treće mjesto.

Na takmičenju u recitovanju koje je organizovalo Društvo učitelja Republike Srpske Jovana Jošić i Novak Nović plasirali su se na republičku smotru, a to su samo neki od ostvarenih uspjeha.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here