Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Danom učeničkih postignuća okončana uspješna školska godina – FOTO

OŠ “Nikola Tesla”: Danom učeničkih postignuća okončana uspješna školska godina – FOTO

0
Anđela Božić, Indiana Kosijer, Ivana Stanić, Maja Bojanić i Una Teofilović

Polučasovnim programom učenika OŠ “Nikola Tesla”, u okviru koje se predstavio hor, te folklorna i ritmička sekcija, kao i mladi recitatori i klavijaturisti, danas je u Centru za kulturu održan “Dan učeničkih postignuća” ove obrazovne ustanove.

Direktor škole Ljubiša Đurić još jednom je naglasio uspjehe učenika ove škole.

Ove godine ostvareni su odlični rezultati, prije svega na opštinskim takmičenjima, na kojima su iz gotovo svih predmeta ostvarene pobjede, a potom i nastupi na regionalnim i republičkim takmičenjima. Imamo šest “vukovaca”, među kojima je najuspješnija bila Una Teofilović, rekao je Đurić, poželivši da slične uspjehe učenici ostvare i naredne godine.

Pored Teofilovićeve, odličan uspjeh iz svih predmeta tokom osnovne škole ostvarili su i Indiana Kosijer, Vuk Vranješ, Ivana Stanić, Anđela Božić i Maja Bojanić, dok je posebna diploma uručena Anđeli Lukić za ostvarene rezultate na takmičenjima i izuzetnoj aktivnosti u toku školovanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here