Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Danom učeničkih postignuća okončana uspješna školska godina

OŠ “Nikola Tesla”: Danom učeničkih postignuća okončana uspješna školska godina

0

Dramskim skečevima, te pjesmom školskog hora i recitacijama izvedenih u okviru manifestacije Dani učeničkih postignuća, rukovodsto i đaci OŠ “Nikola Tesla” obilježili su kraj školske godine.

Direktor škole Ljubiša Đurić još jednom je naglasio uspjehe učenika ove škole.

Ove godine ostvareni su odlični rezultati, prije svega na gotovo svim opštinskim takmičenjima, a potom su dobri rezutltati zabilježeni i na regionalnim i republičkim takmičenjima. Imamo šest “vukovaca”, među kojima je najuspješnija bila Maja Popović, rekao je Đurić, poželivši da slične uspjehe učenici ostvare i naredne godine.

Učenicom generacije proglašena je Maja Popović, dok učenica generacije Muzičke škole Dora Sibinčić. Diplome su uručene i „vukovcima“ Vedranu Merćepu, Iliji Kovačeviću, Martini Aksentić, Kseniji Popadić i Milici Subić.

U centralnoj i područnim školama nastavu pohađa više od 920 učenika, od kojih je 99 steklo osnovnoškolsku diplomu u tek završenoj školskoj godini.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here