Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Objekat pregledala stručna komisija, nastava i dalje u drugim...

OŠ “Nikola Tesla”: Objekat pregledala stručna komisija, nastava i dalje u drugim školama

5

Rukovodstvo OŠ „Nikola Tesla“ obavještava učenike i roditelje da nastava u školskoj 2021/22. godini počinje u srijedu, 01. septembra, a nastava za sva odjeljenja će početi u onim školama u kojima su učenici završili proteklu školsku godinu.

Tako će učenici od drugog do devetog razreda koristiti učionice u JU SŠC „Mihajlo Pupin“ Derventa i JU Stručna i tehnička škola Derventa od 14,10 časova.

Specijalno odjeljenje nastavu će pohađati u JU Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ Derventa od 08,05 časova, dok područna odjeljenja nastavu počinju od 08,05 časova. Prijem prvačića biće održan u školskom dvorištu JU OŠ „19. april“ Derventa od 10 časova, navodi se u saopštenju.

Juče su OŠ „Nikola Tesla“ pregledala stručna lica iz Instituta za građevinarstvo, građevinske materijale i nemetale iz Tuzle radi ispitivanja statike objekta.

Nakon njihovog pregleda i dostavljenog mišljenja, obavijestićemo roditelje i širu javnost o daljem razvoju situacije u vezi objekta naše škole, putem društvenih mreža i posredstvom odjeljenskih starješina, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Derventa Cafe

5 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here