Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Pjesmom i igrom počašćeni roditelji, zahvalnicama zaslužni za podršku...

OŠ “Nikola Tesla”: Pjesmom i igrom počašćeni roditelji, zahvalnicama zaslužni za podršku školi – FOTO

0

Današnjom manifestacijom “Dan učeničkih postignuća” učenici OŠ “Nikola Tesla” obilježili završetak uspješne školske godine i obilježili Dan škole. U prisustvu velikog broja roditelja i uvaženih gostiju učenici su izveli prigodni program kojeg su pripremili zajedno sa svojim nastavnicima.  

Direktor Ljubiša Đurić izrazio je zadovoljstvo rezultatima postignutim tokom tek završene školske godine.

Ovo je poseban dan za našu školu i sve njene učenike, a naročito za one koji su na brojnim takmičenjima zauzeli najbolje plasmane i po dobrom predstavili ime naše škole. Škola je imala šest nosilaca diplome „Vuka Karadžića“, dok je učenica generacije i OŠ „Nikola Tesla“ i Muzčke škole Jelena Jeličić, naglasio je Đurić, dodajući da se nada da će svojim radom kolektiv ove škole ostvariti i još bolje rezultate.

Pored Jeličićeve, koja je ostvarila sjajan rezutat na Republičkom takmičenju iz fizike, učenica Muzičke škole Dora Sibinčić pobjedila je na Republičkom takmičenju u konkurenciji klavir solo.

Inače, bila je ovo prilika da se ova obrazovna institucija zahvali načelniku opštne Derventa Miloradu Simiću, narodnom poslaniku Igoru Žuniću, te Ulrihi i Eriku fon Baumbahu, Nebojši Ivkoviću, Slavku Mandiću, Mirsadu Sikiju Haurdiću, Mehmedu Fejzi, Darki Vukoviću, Veroniki i Tomasu Dritenprajsu (Thomas H. Drittenpreis) i Siniši Lejiću na nesebičnom doprinosu stvaranju boljih uslova za rad škole.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here