Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Predstavljeni radovi učenika nastali povodom Evropskog dana jezika –...

OŠ “Nikola Tesla”: Predstavljeni radovi učenika nastali povodom Evropskog dana jezika – FOTO

0

Danas je u holu Osnovne škole “Nikola Tesla” održana izložba povodom Evropskog dana jezika na kojoj su predstavljeni učenički radovi koje su pripremili tim povodom.

Učenici i nastavnici JU OŠ “Nikola Tesla” i centralnih i područnih odjeljenja potrudili su se da predstave bogatstvo i značaj poznavanja stranih jezika. Zbog poznate situacije sa virusom korona, sve je proteklo u skladu sa epidemiološkim mjerama. Nadamo se da će od naredne školske godine Evropski dan jezika biti dočekan u atmosferi bez ograničenog broja učesnika u ovoj značajnoj manifestaciji, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here