Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “Nikola Tesla”: Predstavljeni radovi učenika nastali povodom Evropskog dana jezika –...

OŠ “Nikola Tesla”: Predstavljeni radovi učenika nastali povodom Evropskog dana jezika – FOTO

0

Danas je u holu Osnovne škole “Nikola Tesla” održana izložba povodom Evropskog dana jezika na kojoj su predstavljeni učenički radovi koje su pripremili tim povodom.

Učenici i nastavnici JU OŠ “Nikola Tesla” i centralnih i područnih odjeljenja potrudili su se da predstave bogatstvo i značaj poznavanja stranih jezika. Zbog poznate situacije sa virusom korona, sve je proteklo u skladu sa epidemiološkim mjerama. Nadamo se da će od naredne školske godine Evropski dan jezika biti dočekan u atmosferi bez ograničenog broja učesnika u ovoj značajnoj manifestaciji, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here