Vijesti Sport Osam rukometašica ŽRK “Derventa” na širem spisku reprezentacije

Osam rukometašica ŽRK “Derventa” na širem spisku reprezentacije

0
Prvi red (2006): Anastasija Pavlović, Jelena Radanovic, Maja Popović, Tamara Knežević. Drugi red (2008 godište): Marija Savković, Maksimović Marija, Panzalović Natalija, Tadić Helena

Prije petnaestak dana u Banjaluci je održan je Festival rukometa koji je okupio više 600 najboljih djecaka i djevojcica iz cijele Republike Srpske, među kojima se, u okviru Dobojsko-bijeljinske regije uzrasta 2006 i 2008, našlo čak 17 rukometašica ZRK „Derventa“.

Selektor Dobojsko-bijeljinske regije za uzrast 2006 bila je Jelena Simić. Ona je u selekciji 2008 takođe bila pomoćni trener.

– Nakon odigranih utakmica između regija, selektori koji su vodili ekipe svojih regija imali su zadatak da izaberu 20 igracica po uzrastima koje će činiti okosnicu selekcije reprezentacije Republike Srpske. Takođe, moramo napomenuti da je Rukometni savez Republike Srpske za glavnog trenera selekcije 2006 izabrao Borisa Suvajca iz Kozarske Dubice, a za pomoćnog upravo Jelenu Simić. Oni će činiti dvojac na kormilu Reprezentacije Republike Srpske za devojčice uzrasta 2006 godišta, saopšteno je iz ŽRK Derventa.

Na širem spisku reprezentacije Republike Srpske našlo se osam rukometašica ŽRK “Derventa”. U selekciji 2006 su to Anastasija Pavlović (desni bek), Maja Popović (pivotmen), Jelena Radanović (desno krilo), Tamara Knežević (golman), a u dvije godine mlađem uzrastu Marija Savković (golman), Marija Maksimović (desni bek), Helena Tadić (srednji bek) i Natalija Panzalović (pivotmen).

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here