Vijesti Sport Osnivanje kluba

Osnivanje kluba

0

Osnivačkom sjednicom Skupštine Stonoteniskog kluba derventska sportska zajednica postala je bogatija za još jednog člana. Donesena je odluka o osnivanju Stonoteniskog kluba “Ukrina”, a za predsjednika Skupštine je izabran Bogoljub Đekić.

Osnivanje kluba

Za predsjednika Upravnog odbora, koji ujedno obavlja i funkciju predsjednika kluba, izabran je Nade Pijetlović, a za sekretara Danijel Panić.

– U Derventi ima dosta poklonika i ljubitelja ovog dinamičnog sporta, pa smo odlučili da se udružimo i formiramo klub kako bi svu ljepotu stonog tenisa prenijeli i na mlađe generacije, kaže Bogoljub Đekić.

Derventska “Ukrina” je, inače, trinaesti stonoteniski klub u Republici Srpskoj i odmah po okončanju svih formalnosti, trebala bi da bude uključena u takmičarski proces. Osim takmičenja cilj kluba je, naravno i omasovljavanje i popularizacija stonog tenisa, a sa zainteresovanim igračima trebalo bi da radi neko od inicijatora osnivanja kluba.

Inicijalna pomoć za funkcionisanje stonoteniskog kluba uskoro bi, kako je najavljeno, trebala da stigne od Dervenćanina Ljubiše Panića zaposlenog u Danskoj, koji se ovim sportom, inače, bavi poluprofesionalno.

Derventski list 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here