Vijesti Društvo Osnovano turističko udruženje Posavina

Osnovano turističko udruženje Posavina

0

U okviru projekta “Otkrij Posavinu” turistički radnici iz posavskog dijela Bosne i Hercegovine i Hrvatske osnovali su Turističko udruženje Posavina sa sjedištem u Kozarskoj Dubici.

Osnovano turisticko udruzenje Posavina

Na osnivačkoj skupštini koja je održana u petak, 24. januara 2014. godine donesena je odluka o osnivanju Udruženja za čijeg je predsjednika izabrana Marijana Kotur iz Kozarske Dubice.

Na osnivačkoj skupštini je usvojen Statut i izabrana ostala upravljačka tijela Udruženja. Na skupštini su učestvovali i predstavnici Javne ustanove “Turistička organizacija opštine Derventa”, direktor Damir Kljjić i stručni saradnik za turizam Mladen Pećić. Direktor Turističke organizacije Damir Kljajić izabran za člana Upravnog odbora novoformiranog udruženja.

– Turističko udruženje Posavina planira štampanje turističkog vodiča regije, izradu veb stanice sa svim turističkim informacijama i alatima preko kojih će potencijalni turisti imati mogućnost rezervacije smještaja u regiji Posavina – istakao je Kljajić.

Turistička organizacija opštine Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here