Vijesti Magazin “Ostanite kući – tu vam neće ući”: “Izolacijska” pjesma Alžana Pelesića okupila...

“Ostanite kući – tu vam neće ući”: “Izolacijska” pjesma Alžana Pelesića okupila muzičare sa adresama u sedam različitih država – VIDEO

1

Brojni umjetnici uslijed pandemije korona virusa bili su primorani da “formu” održavaju kroz nastupe i interakciju sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža.

I dok su neki održavali “onlajn” nastupe, druge je boravak u karantinu inspirisao pa su nastali i neki zanimljivi i originalni uradci.

Jedan od takvih je svakako tekst “Ostanite kući (tu vam neće ući)” derventskog glumca sa adresom u Čikagu Alžana Pelesića, kojeg je ukomponovao dobro poznati muzičar Alen Lemešević, takođe porijeklom iz našeg grada.

Posebnu draž ovom zanimljivom djelu daje činjenica da je učestvovalo čak 8 umjetnika sa adresama u sedam različitih država smještenih na dva kontinenta…

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here